A Concept of Care

Strategisch advies

En dat voor bedrijven in de gezondheidszorg

A Concept of Care, een project waarbij Dirk Verschueren uw bedrijf, actief in de gezondheidszorg, bijstaat met strategisch advies, als consultant, business coach of interim manager.

Dirk heeft meer dan 25 jaar ervaring in de medische industrie: farmaceutische producten, medische hulpmiddelen en biosimilars.

Meeting Saloon Authentic event location Waasmunster

Hoe helpen we?

 • Dankzij een carrière van meer dan 25 jaar bij bedrijven in de gezondheidszorg, kan Dirk Verschueren advies verlenen op strategisch, sales & marketing, logistiek en organisatorisch gebied.
 • Dirk bouwde zijn ervaring op in de brede gezondheidszorg: de ziekenhuiswereld, de farmaceutische industrie (originele en generieke geneesmiddelen), de biosimilars markt en de commercialisatie van medische hulpmiddelen.
 • Zijn expertise bouwde hij op als general manager, in sales & marketing posities en in verschillende andere managementfuncties. Na meer dan 25 jaar activiteit in de gezondheidszorg, kan Dirk terugvallen op een ruim netwerk.
 • Dirk werkte voor multinationals als Hospira, Abbott, Sorin Biomedica en Schering AG (nu Bayer).
 • Als consultant kan Dirk bogen op volgende ervaringen:
  • Agfa Healthcare – Assistent BU manager “generische contrastmiddelen” – strategie bepalen, logistieke processen stroomlijnen en productie aansturen.
  • SIM Belgium – Business coach van de CEO van BioSci Consulting – bijstaan op strategisch vlak en in de organisatie van zijn start-up bedrijf.
  • F Care Systems – Business plan realiseren om investeerders te zoeken – commercialisatie van medische hulpmiddelen voor de behandeling van spataders en cellulitis.

Samengevat, Dirk kan uw bedrijf, actief in de gezondheidszorg, bijstaan op strategisch vlak, als consultant, business coach of interim manager.

Logo BNI

BNI (Business Network International)

Het zakelijk netwerk bij uitstek voor KMO’s

BNI (Business Network International) bestaat meer dan 30 jaar en sinds 2012 jaar in Vlaanderen. Via een gestructureerde manier van netwerken gaan ondernemers van lokale BNI-afdelingen elkaar helpen meer omzet te realiseren voor hun bedrijf.

BNI Oost-Vlaanderen heeft momenteel meer dan 10 chapters, verspreid over de provincie. Dirk Verschueren en Ines Geerts zijn sinds 2013 de regio-verantwoordelijken voor BNI Oost-Vlaanderen.

Zin om ergens ontbijtmeeting bij te wonen?

Ergens in Oost-Vlaanderen bij u in de buurt?

Schrijf in via www.bni-oostvlaanderen.be. Of wilt u liever meer informatie over BNI in heel Vlaanderen? www.bni-vlaanderen.be

Faciliteiten
Foto’s
Authentic event location Meeting Saloon Waasmunster Contact

Contacteer ons vrijblijvend!

Stuur ons je bericht of volg onze pagina op Facebook om op de hoogte te blijven.

Contact